Als we zouden proberen preciezer te zien over wat voor soort hottubs we het hebben, zouden we constateren dat het houtgestookte glasvezel hottubs zijn. Het belangrijkste concept van de hottub is om de stress weg te nemen en plezier te hebben met vrienden. Overigens is de houtgestookte hottub kachel noodzakelijk omdat de warmte samen met vuur wordt gegeven. Er zijn enkele type kachels: binnen of buiten gemonteerd, en ze kunnen gemaakt zijn van roestvrij staal of marine aluminium. Maar u kunt ook kiezen voor een elektrische kachel.

Het enige en belangrijkste stelregel is zwaartekracht: warm water stroomt naar boven, terwijl koud water naar beneden gaat. Deze waterbeweging is onophoudelijk wanneer de houtgestookte hottub wordt gebruikt. Sommige hottubs zijn ontworpen met kachels om warmte te vervangen. Die kachels die buiten zijn uitgerust hebben twee aansluitingen: de ene aansluiting is hoger dan de andere. Beide hebben verschillende designs, terwijl de onderste is ontworpen om warm water af te geven en de hogere dat water opneemt. Deze cyclus gaat de hele tijd door, terwijl het water wordt verwarmd. Dit is dus het hoofdprincipe van de houtgestookte hottub zonder enige extra uitrusting. Welke extra uitrusting kan worden gebruikt om de tevredenheid tijdens het gebruik van de hottub te vergroten?

Houtgestookte hottubs met jets?

Het is belangrijk om te benadrukken dat SPA apparatuur die gebruikt wordt voor houten hottubs, wordt aangedreven door elektriciteit. We bieden twee typen SPA eenheden die jets kunnen worden genoemd: de eerste is het luchtbubbelmassagesysteem en de andere – het hydro massagesysteem. Het systeem van de eerste wordt aangedreven door lucht en heeft 8 jets die geïnstalleerd zijn in de banken. Dus de luchtbellen komen van onder en gaan omhoog, terwijl het systeem van de tweede wordt aangedreven door water en heeft 6 jets die geïnstalleerd zijn in de muren. Het SPA effect is hier horizontaal.

Wat zijn de verschillen tussen de luchtbellen en hydro massagejets voor een houtgestookte hottub?

Het sterkere massage effect is overgenomen van hydro massagejets. Het is niet alleen omdat het systeem krachtiger is, maar het massage effect is rechtstreeks op de rug van de persoon. Het heeft echter wel een klein nadeel: hydro massagesystemen worden aangedreven door water en moeten daarom in de winter worden afgedekt. Begrijp me niet verkeerd, het is mogelijk om het hydro massagesysteem in de winter te gebruiken, maar elke keer na het gebruik moet het worden verborgen om ervoor te zorgen dat het watersysteem daarna goed werkt.
Al met al kunt u zelfs uw eigen houtgestookte hottub bouwen door alle onderdelen vanaf het begin toe te voegen. Als u meer vragen heeft over de houten hottubs, neem alstublieft contact met ons op. Wij helpen u graag verder.