Om te beginnen moeten we het basissysteem behandelen van hoe glasvezel SPA’s met houtgestookte kachels werken. Het primaire concept hier is om een prachtige hottub te hebben die de stress van een zware dag op het werk wegneemt of simpelweg ons kan laten genieten van tijd met vrienden. De warmte wordt het grootste deel van het jaar opgewekt door een kachel. In een klassieke opstelling prevaleert altijd een houtgestookte kachel. Er zijn een paar grote soorten van dit soort kachels, maar ze kunnen allemaal in twee groepen worden verdeeld: geïnstalleerd binnen of buiten. Desalniettemin zijn elektrische kachels tegenwoordig behoorlijk populair en ook gebruikelijk.

Zwaartekracht is een van de belangrijkste componenten dat helpen met een efficiënte warmteverwarming. Warme temperatuur gaat omhoog in de trog en hoopt zich op aan de bovenkant van de vloeistof, terwijl de lagere temperatuur aan de onderkant blijft. Bij gebruik van een houtgestookte spa, is deze temperatuur rotatie continu. Kachels gebruikt in hottubs zijn geïnstalleerd buiten de hottub. Een is geïnstalleerd bovenaan, en een aan de onderaan. De onderste is bedoeld om koud water uit de kuip in de kachel op te nemen, waar het wordt opgewarmd en vervolgens via de bovenste weer in de hottub wordt afgevoerd. Tijdens het verwarmen van het water, is deze cyclus continu. Dus eigenlijk is dit het primaire concept als u zonder extra faciliteiten een eenvoudige houtgestookte SPA heeft. Wat is de extra uitrusting dat gebruikt kan worden bij het gebruik van een hottub om het plezier te vergroten?

hottub ingraven

Houtgestookte hottub met jets?

Het moet gezegd worden dat hottub accessoires die tegenwoordig worden gebruikt, elektrisch worden aangedreven. We geven twee soorten hottub accessoires die massagesystemen kunnen worden genoemd. De eerste is een massagemechanisme voor waterbellen. Dit door lucht aangedreven schema heeft 12 jets die op de muren of de vloer zijn gemonteerd. Dus uit de grond komen de watergolven om de hottub impact te noemen.

Hydro massageschema is het tweede hottub apparaat. Dit schema wordt aangedreven door water en is voorzien van 6 jets in de muren. Hier is de SPA horizontaal.

hottub med houtkachel

Wat zijn de verschillen tussen luchtbellen en hydro massagejets voor de houtgestookte hottub?

Het moet gezegd worden dat met waterstraaltherapiepompen de grotere massage-impact wordt verkregen. Dit is niet alleen omdat dit apparaat sterker is, maar de impact van de massage is direct op het lichaam. Dat gezegd hebbende, het heeft ook enkele nadelen. Hydro massage apparaten werken op water en moeten daarom in de winter gedemonteerd worden. Als het water zou bevriezen in de slang, kan het beschadigen. Het massagesysteem kan nog steeds gebruikt worden in de winter, maar het water mag niet de kans krijgen om te bevriezen. De hottub moet worden leeggemaakt.

Kortom, als u zin heeft om zelf een hottub te krijgen, vind u hier misschien wat u zoekt. Neem alstublieft contact met ons op als u verder nog vragen heeft over houten hottubs. We helpen u graag.