Al snel zult u een ontspannend bad kunnen ervaren, maar eerst moet u zorgvuldig uw hottub of sauna voorbereiden – het moet op een stevige ondergrond worden geplaatst, op zijn plaats worden vastgemaakt en bedekt met een beschermende laag. Het is beide makkelijker om een goed verpakte container te transporteren en te lossen. Hier bij TimberIN, hechten wij veel belang aan de verpakking, om ervoor te zorgen dat uw gloednieuwe hottub of sauna in perfecte staat aankomt.

Stabiele basis – een standaard Europallet

Zowel hottubs en sauna’s werden op een stabiele basis geplaatst – een Europallet. Voor een betere opslag, worden gemonteerde hottubs horizontaal geplaatst. Grotere en langere delen van ongemonteerde hottubs en sauna’s worden ook verticaal geplaatst, terwijl kleinere en kortere delen horizontaal worden gestapeld.

hottub med bubbels

Demping en stabilisatie

Onder de afdekking van elke geïnstalleerde hottub wordt een kartonnen laag geplaatst om de bekleding van polypropyleen en glasvezel te beschermen. Nadat de hottub op een Europallet is geplaatst, wordt deze op zijn plaats gehouden door een riem over het bad en onder de Europallet te wikkelen en vast te zetten. Het zelfde geldt voor producten die niet geïnstalleerd zijn, die worden opgestapeld en dan worden gemonteerd.

sauna vervoer

Verpakking

Het hele pakket is strak bedekt met de beschermende plastic film zodra alle delen van de hottub en sauna zijn verzegeld en vastgebonden. Dit helpt om alle delen samen te houden en te beschermen tegen cosmetische schade aan het materiaal.

ingebouwde hottub

Afmetingen van de volledig verpakte producten vindt u op de productpagina door op de knop van de technische bladen te klikken. De meest populaire modellen en hun afmetingen vindt u hieronder: