U heeft een houten hottub besteld, u heeft ervoor betaald en nu is het alleen nog wachten totdat het geleverd wordt bij u thuis. Het is niet zo simpel dat u het gemakkelijk kan pakken en in uw achtertuin kan plaatsen, maar eerst, moet uw hottub of sauna zorgvuldig verpakt worden. Hier bij TimberIN hechten we veel waarde aan de verpakking om ervoor te zorgen dat uw splinternieuwe hottub of buitensauna in een perfecte staat geleverd wordt. Want als de klant blij is, zijn wij ook blij.

Stabiele basis – een niet standaard Europallet

Alle hottubs en sauna’s staan op een stabiele basis – Europallet. Gemonteerde kuipen worden verticaal geplaatst voor makkelijker gebruik, grotere en langere delen van niet-gemonteerde kuipen en sauna’s worden ook verticaal geplaatst, terwijl de kleinere en kortere delen horizontaal worden gestapeld.

sauna verpakkingbasis hot tub verpakking

Bescherming en stabilisatie

Onze hottub en sauna onderdelen zijn breekbaar, dus we moeten ervoor zorgen dat ze stabiel en goed beschermd zijn. Als de hottub op een Europallet staat, dan gaan we hem inpakken en vastzetten. Hetzelfde geldt voor niet-gemonteerde producten.

iglo sauna transporteren

Verpakking

Nadat alle bovengenoemde stappen zijn voltooid, is uw pakket klaar om geleverd te worden. De veilige verpakking helpt om alle onderdelen intact te houden en beschermt het product tegen cosmetische schade. En hier is het doen, het stevig vastgebonden en ingepakte pakket is onderweg naar u!

Hieronder vindt u de afmetingen van alle verpakte hottubs en sauna’s.

Afmetingen van volledig verpakte producten:

table of dimensions 1