Polypropyleen voering is sterk, stabiel en gaat lang mee. Allereerst is het binnenframe gevormd om de gewenste structuur van de hottub te krijgen. Dit polypropyleen materiaal gebruikt in onze hottubs is duurzaam, ecologisch en gemakkelijk schoon te maken. Polypropyleen voering kan zowel een dubbel geïsoleerde boden als geïsoleerde wanden hebben.

Polypropyleen gesloten banken

We hebben ook polypropyleen banken die open of dicht gedaan kunnen worden. Op de foto’s kon u gesloten banken zien. Kiezen voor gesloten banken van polypropyleen helpt om water te besparen omdat het niet onder de banken doorstroomt. Bovendien zijn de banken stevig bevestigd om het water te beschermen tegen lekkage binnenin.

Polypropylene hottub

Ronde rand

Er is een gezegde dat personen meestal “verliefd voelen” met hun ogen, dus daarom denken we dat deze vorm van de dorpel erg belangrijk is. Onze houtgestookte hottubs met ronde randen zijn gevormd om strak en duurzaam te zijn. De belangrijkste details van het element zijn twee verbindingen. Het is verbonden met vier houten groeven en wordt vervolgens samen versterkt.

vierkante hottub

Installatie van een houtkachel

Interne houtkachels hebben zes punten die stevig moeten worden aangesloten om de kachel veilig te kunnen gebruiken. Om het veilig te gebruiken, zes metalen delen moeten gelast worden op de specifieke posities die de kachel verankeren. Er worden roestvrijstalen schroeven gebruikt.

2 meter roestvrijstalen schoorsteen en regenkap zijn ook inbegrepen. De schoorsteen wordt bij levering in twee delen gedemonteerd.

houten hottub

hottub kunststof

hottub ingraven

Thermische isolatie

De hottubs zijn vergelijkbaar met de woonhuizen wat betreft isolatie. Voor een goede werking moeten de muren, de fundatie, en het deksel goed geïsoleerd zijn. Alle polypropyleen en glasvezel modellen kunnen volledig geïsoleerd worden met bovengenoemde opties. Gedeeltelijk isoleren is ook mogelijk maar niet aanbevolen. Aan de andere kant kunnen houten hottubs niet geïsoleerd worden.

hottub med bubbelshottub kopen houtgestookt

Houten decoratie

Houten bekleding laat polypropyleen en glasvezel hottubs er perfect uitzien. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar zorgt ook voor de juiste installatie van alle interne constructiedelen zoals de massagesystemen LED verlichting en meer.

Roestvrijstalen ringen

Deze ringen verstevigen de structuur van de hottub. Het voegt houten bekleding samen en maakt de constructie solide.

hottub aanbieding

Houten beschermer

Houten schutting voor een kachel is noodzakelijk als de interne brander wordt gebruikt. Het helpt om het oppervlak met de hete kachel van uw huid te houden. Bij de externe branders is de beschermkap niet gemonteerd.

ingebouwde hottub

hottub med houtkachel

Minibar

De minibar wordt vastgezet met roestvrijstalen schroeven. Deze bar heeft vier plaatsen om de drankjes in te doen. De houten minibar is zorgvuldig gemaakt met erg gladde hoekdelen, zodat niemand gewond raakt tijdens het plezier in de hottub.

hottub kunststof

Houten deksel

Het houten deksel bestaat uit twee delen, elk van de delen heeft twee handvatten om op te tillen. Om een deel van de houten kap te verplaatsen is het aan te raden om die twee handvatten tegelijkertijd te gebruiken aangezien het hout zwaar is.

hottub aanbieding