Als u heeft besloten om een hottub te kopen, is het erg belangrijk om aan elk detail te denken, zodat alles kan werken. De voorbereiding van de basis is iets wat elke hottub eigenaar van tevoren rekening mee moeten houden. In de volgende stappen presenteren we de belangrijkste factoren waar u rekening mee zou moeten houden wanneer u begint met het plannen van een basis voor uw hottub.

Stabiliteit en vlakheid

De belangrijkste vereiste is een solide en goed geëgaliseerde basis. De basis moet sterk genoeg zijn om een hottub vol met water en mensen te houden en moet vlak zijn. Het betekent niet dat het alleen van beton kan worden gemaakt, want er zijn genoeg opties om uit te kiezen die hetzelfde niveau van stabiliteit bieden.

hottub med bubbelselektrische hottub kopen

Houten terras

Materialen

Er is een grote verscheidenheid aan materialen: grind, bestrating, tegels, houten constructies. De keuze hangt echt af van de voorkeur van de eigenaar en natuurlijk kan de goed uitgeruste basis ook nog het algehele uitzicht verbeteren. Hier presenteren we u enkele van de beste ideeën van onze klanten.

ingebouwde hottubhottub aanbieding

Bestratingseenheden

Luchtcirculatie

Luchtcirculatie is ook erg belangrijk bij het kwalitatieve gebruik van de hottub. Dit is een andere belangrijke factor, vooral als het om houten hottubs gaat. Om de hottub voor een erg lange tijd te kunnen gebruiken, zou het het beste zijn om kunnen laten stijgen. In dit geval zou de lucht vrij onder de bodem kunnen circuleren en zou vocht gemakkelijk kunnen verdampen. Een ander ding is de plaats van de hottub. Voor kuipen van polypropyleen (PP) en glasvezel is er geen verschil, maar voor houten kuipen is dit iets om te overwegen. De schaduw helpt algen groeien, daarom is het sterk aan te raden om de houten hottub in een zonnigere plek te plaatsen.

houten hottub

Tegels + Grind